Polèmica entre la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, i el Gremi de Restauració de Barcelona. En l’Audiència Pública de Ciutat Vella, aquest dijous al vespre, Pin va lamentar que el sector de la restauració estigui «tan mal representat» pels seus dirigents. El director general del Gremi, Roger Pallarols, ha qualificat les declaracions d’intolerables i les veu com «una ofensa als restauradors de la ciutat». Per tot plegat, Pallarols ha demanat a la regidora que rectifiqui i, si no ho fa, que dimiteixi.

Gala Pin va fer aquestes declaracions a l’Audiència Pública del districte d’aquest dijous en una resposta sobre terrasses. La regidora de Ciutat Vella va dir que amb els restauradors del districte hi ha «bona relació» i que tenen «voluntat de treballar pel barri», però va lamentar que «el sector estigui tan mal representat pels representants que té el Gremi ara».

El director general del Gremi, Roger Pallarols, ha esclatat en la primera sessió de la Comissió d’estudi sobre la situació econòmica que s’ha fet aquest divendres. «Les formes de Gala Pin -i no és la primera vegada- són intolerables», ha afirmat Pallarols, que ha afegit que les declaracions de la regidora «no es poden emparar en la llibertat d’expressió». «Cal una mà amiga a l’administració», ha dit el director general del Gremi, assegut al costat del regidor de Comerç, Agustí Colom.