A l’Ajuntament de Barcelona no donen una!

Montserrat Ballarin: “El Govern de Colau treballa des del prejudici i això provoca perjudici econòmic a Barcelona”

  • La portaveu adjunta del PSC a l’Ajuntament de Barcelona carrega amb duresa contra la manca de lideratge del Govern municipal en la primera sessió de la Comissió no permanent d’estudi de l’economia a Barcelona, un espai d’anàlisi i debat convocat a proposta dels socialistes i on s’ha constatat el gran malestar existent entre els agents implicats en el comerç de la ciutat.
  • Ballarín exigeix al Govern que doti la Comissió d’un pressupost de 10M d’euros per a poder fer realitat les mesures consensuades que es desprenguin de la mateixa per tal que “no quedi tot en paper mullat”

Crítiques del comerç i la restauració a la gestió del govern de Colau

 

Avui s’ha celebrat la primera sessió de la Comissió no permanent d’estudi de la situació econòmica actual de Barcelona dedicada al comerç. Un espai de diagnosi, anàlisi i debat proposat pel PSC i que ja ha començat a caminar. La portaveu adjunta del PSC a l’Ajuntament, Montserrat Ballarín, ha carregat amb força contra la inacció del Govern Colau després d’escoltar la multitud de queixes que han expressat representants del sector durant les seves intervencions: “vàrem encertar al 100% al crear aquest espai de treball. Barcelona té problemes greus i reals i és molt preocupant la poca sintonia que hi ha entre el Govern i el sector”.

En aquest sentit, Ballarín ha assegurat “hem escoltat que perdem pistonada com a ciutat, veus que ens reclamen que Barcelona no pot deixar la primera divisió de les ciutats, hem escoltat que la moda no està de moda per a la Sra. Colau, multitud de queixes sobre la degradació que pateix el centre de la ciutat, sobre problemes de mobilitat o que el comerç de proximitat està en risc de desaparició. Des del PSC ho tenim clar, o que posem remei o anem pel camí del pedregar; estem perdent moltes oportunitats”.

La regidora, que s’ha mostrat “esgarrifada” per la mala relació entre els sectors econòmics de la ciutat vinculats al comerç i el Govern, ha afirmat que “el Govern de Colau treballa des del prejudici i això provoca perjudici econòmic a Barcelona. Una ciutat que està acostumada a la col.laboració estreta público-privada”. Per això ha acusat el govern de “tancar els ulls” a la degradació del centre i de no fer res per resoldre problemes com el “top manta”. A més, també ha denunciat la manca de suport de la Sra. Colau a la seva pròpia Guàrdia Urbana “perquè estigui al servei i actuï per defensar els interessos dels comerciants i les persones que fan bé les coses i paguen els seus impostos”. Ballarín ha insistit en què “en alguns punts de la ciutat estem tornant a l’època preolímpica davant la passivitat del Govern” i ha reclamat que “facin la seva feina, que el comerç i la restauració en necessiten molta”.

Montserrat Ballarín ha reiterat la petició socialista de dotar de 10 milions d’euros la comissió per tal que tot allò que s’aprovi de forma consensuada pugui dur-se a terme. Finalment, també ha tingut unes paraules de suport al Gremi de Restauració que ha denunciat les manifestacions de la regidora Gala Pin referents a un dels seus membres. En aquest sentit, Ballarín ha recordat a la regidora en qüestió que “mentre presideix una audiència ho fa com a regidora que representa a tota la institució, i no com a activista”.

Deja una respuesta